Het boek is af, koop het nu alvast!

Je kunt vanaf nu ons boek: Glitter maakt alles beter pre-orderen!

Ik ben heel blij en trots om te kunnen zeggen dat het boek AF is. Ok, hij is nu nog bij de designer voor het binnenwerk maar ik kreeg een eerste opzet gemaild met hoe het eruit komt te zien en ik kon een traan niet onderdrukken… Het wordt zo mooi!

Waarom pre-orderen zo belangrijk is

Hoewel ik al mijn hele leven zo’n beetje niets anders doe dan schrijven en er al bijna tien jaar ook prima mijn geld mee verdien, is het schrijven van een boek toch echt wel even iets anders. Het schrijven an sich is niets nieuws, maar er komt zoveel meer bij kijken dan alleen wat (VEEL) letters op een digitaal papiertje knallen. Gelukkig heb ik een hele fijne uitgeverij (AW Bruna) en een lieve redacteur (Romy) die mij en Sander (Lady Galore) bij staan in deze soms barre tocht. Zo vertelde mijn redacteur me onlangs dat het vrij essentieel is dat mensen je boek pre-orderen, vooraf reserveren dus. Waarom?

Je wil dolgraag in de bestseller top60 terechtkomen. Die tellingen gaan per week van dinsdag tot dinsdag. Het boek komt op dinsdag uit, dan begint de telling van het aantal boeken dat tot de volgende dinsdag verkocht wordt en met die ‘uitslag’ kom je wel of niet in die week in de bestseller top60. Dat wil je heel graag want op die manier wordt je boek prominent in beeld geplaatst in boekhandels en bij sigarenboeren, en pakken mensen er sneller naar.

Een week is heel kort en ik ben zeer overtuigd van dit boek maar iets minder over de omvang van de doelgroep die dit boek graag wil kopen. Al is dit boek voor IEDEREEN te gek, echt waar! Dus ik roep jullie allemaal op om het boek ter reserveren als je het toch van plan bent om te kopen. Het reserveren kan via deze link:

Dan worden alle verkochte exemplaren van nu (tot aan 15 juni) bij die eerste week opgeteld. DUS JE HELPT ONS ENORM door nu al het boek te bestellen.

Ik zal op korte termijn wat teasers delen zodat je een beetje een beeld hebt van hoe het eruit komt te zien, en dat is heeeeeeel gaaf kan ik je zeggen. Het is een prachtig boek om te lezen maar ook zeker om door te bladeren voor de prachtige foto’s of om gewoon op tafel te hebben liggen. Het lijkt mij ook heerlijk om cadeau te kunnen geven. Het boek is kleurrijk, vrolijk, heel divers en heeft, uiteraard, een interessant verhaal. Daarnaast vind je ook een boel info over de lhbtq-community en feitjes die je misschien nog niet wist over ‘ons’. Het is dus niet alleen een boek voor fans van drag, maar eigenlijk voor iedereen.

Zet hem op, laat vooral weten als je hem gereserveerd hebt en Sander en ik kunnen hem altijd op een later moment signeren als je dat zou willen.

Onze dank is zeeeeeeeer groot!

Veel liefs van mij.

Geef een reactie